Gå til indhold

The Trade Council i Bogota

The Trade Council på den danske ambassade i Bogota har til formål at bistå danske virksomheder, som ønsker at træde ind på det colombianske marked. Danmark har et politisk kommercielt strategisk partnerskab med Colombia, der giver en unik platform for ambassadens arbejde og hermed de danske virksomheder. På denne side kan du læse mere om The Trade Council i Bogotá og hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

The Trade Council på den danske ambassade i Bogota har til formål at bistå danske virksomheder, som ønsker at træde ind på det colombianske marked. Danmark har et politisk kommercielt strategisk partnerskab med Colombia, der giver en unik platform for ambassadens arbejde og hermed de danske virksomheder. På denne side kan du læse mere om The Trade Council i Bogotá og hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

The Trade Council er den del af Udenrigsministeriet, som er Danmarks statslige eksport- og investeringsfremmeorganisation. Det primære formål er derfor at løse opgaver for private virksomheder inden for eksport, internationalisering og investeringsfremme. Derudover har The Trade Council til formål at bistå danske virksomheder, som ønsker at træde ind på det colombianske marked eller som allerede er til stede i landet. Vi arrangerer møder og events, analyserer markeder og sektorer, hjælper med eksportfremstød samt kontakt til de colombianske myndigheder.

På ambassaden i Bogotá består The Trade Council af et hold af specialiserede vækst- og handelsrådgiver inden for sektorerne Energi & Bæredygtighed, Fødevarer & Landbrug, Sundhed og Digitalisering, men vi har også samarbejder med en lang række stærke danske virksomheder i andre sektorer. Ambassaden har et unikt kendskab til mulighederne på markedet samt ikke mindst et stærkt netværk til både offentlige og private beslutningstagere på højeste niveau.  

Foruden Colombia dækker The Trade Council Bolivia, Costa Rica og Panama.

Er du interesseret i at høre mere om vores services, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger her