Gå til indhold

The trade council

The Trade Council i Bogotá har til formål at bistå danske virksomheder, som ønsker at træde ind på det colombianske marked. På denne side kan du læse om The Trade Council i Bogotá og hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

The Trade Council er den del af Udenrigsministeriet, som er Danmarks statslige eksport- og investeringsfremmeorganisation. Det primære formål er derfor at løse opgaver for private virksomheder inden for eksport, internationalisering og investeringsfremme. Derudover har The Trade Council til formål at bistå danske virksomheder, som ønsker at træde ind på det colombianske marked eller som allerede er til stede i landet. Vi arrangerer møder og events, analyserer markeder og sektorer, hjælper med eksportfremstød samt kontakt til de colombianske myndigheder.

Danmarks Eksportråd har ca. 350 medarbejdere, heraf ca. 250 i udlandet fordelt på ambassader, generalkonsulater og handelskontorer på ca. 65 markeder.

Under menupunkterne til venstre på siden finder du information relateret til The Trade Councils aktiviteter i Colombia og nyttig information om Colombia som marked, samt The Trade Councils tilbud til virksomheder. Foruden Colombia dækker The Trade Council Bolivia, Costa Rica og Panama.

 

KONTAKTINFORMATION

Danmarks ambassade i Bogotá

Cra. 13 # 93 - 40
Piso 2, Chicó
Bogotá, Colombia

 

Tlf.: +57 (1) 746 8016https://colombia.um.dk/da/eksportraadet/
Email: [email protected] 

 

Møder kun efter forudgående aftale