Spring til indhold

Visum til Colombia

Husk at undersøge i god tid, om du har brug for visa, og om dit pas lever op til kravene for at rejse ind i Colombia.

Udenrigsministeriets hjemmeside kan du få generel information om andre landes visumregler og gyldigheden af dit danske pas. 

Turistrejser til Colombia

Skal du på turistrejse til Colombia, kan du som dansk statsborger opholde dig op til 90 dage i landet uden at skulle søge om visum. Du skal dog opfylde andre betingelser, som kan finde på den colombianske migrations hjemmeside.  

Rejser til Colombia med andet formål 

Rejser du med et andet formål, eller har du brug for at opholde dig længere tid i Colombia, er det sandsynligt, at du skal søge om visum. Det kan du gøre gennem Colombias ambassader i fx Stockholm eller Berlin, eller gennem det colombianske udenrigsministerium. Du kan læse mere om, hvilke visumtyper der findes på den colombianske migrations hjemmeside

Særlige forhold ved adoption

Er du født i Colombia, har du automatisk erhvervet colombiansk statsborgerskab. Derfor er det et krav fra de colombianske myndigheder, at du rejser ind i Colombia på et colombiansk pas. Læs mere under adoption

HUSK!

Det er dit ansvar, at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til.


Vi anbefaler, at du kontakter landets ambassade eller immigrationsmyndigheder og undersøger de aktuelle regler, inden du rejser.