Spring til indhold

The Trade Council i Bogotá tilbyder

Ambassadens handelsafdeling i Bogotá er en del af The Trade Council. Det primære formål er at hjælpe danske virksomheder, som allerede har eller som ønsker at indlede aktiviteter i Colombia. På denne side finder du information omkring, hvordan ambassadens handelsafdeling kan hjælpe din virksomhed.    

Business Club

Handelsafdelingen i Bogotá fokuserer på danske virksomheders interesse i Colombia. Af den grund tilbyder vi danske virksomheder eller repræsentanter af danske virksomheder at være en del af et større netværk med henblik på at udveksle viden og styrke det danske sammenhold virksomhederne imellem.

 

Eksportsparig

Små og mellemstore virksomheder, der overvejer internationalisering, kan få gratis Eksportsparring, som The Trade Council tilbyder i samarbejde med Væksthusene.

Eksportsparring er opdelt i to faser:

  • Sparringsforløb med en Væksthuskonsulent, hvor der sættes fokus på interne og eksterne forhold i din virksomhed for at skabe de bedste forudsætninger for success på eksportmarkedet.
  • Dialog med en Eksportrådgiver, hvor der er mulighed for 5 timers gratis individuel markedsrådgivning.

Læs mere om Eksportsparring på thetradecouncil.dk 

 

Distributørsøgning

Ønsker du at ekspandere dine handelsaktiviteter til det colombianske marked og skal dette realiseres gennem en lokal partner, kan ambassadens handelsafdeling med sit netværk og kendskab til det colombianske marked bistå dig i at finde relevante og potentielle lokale samarbejdspartnere.

Er der interesse i at udforske denne service, skriv venligst til ambassadens handelsafdeling og sammen finder vi en skræddersyet opgave, som lever op til netop din virksomheds behov.

 

Kontakt til myndigheder

I nogle tilfælde kan det blive nødvenlígt at kontakte lokale myndigheder i forbindelse med eksport eller anden form for kommerciel aktivitet. Ambassaden assisterer gerne, hvis der skulle opstå nogle barrierer, som besværliggør kontakten til disse myndigheder.

Ambassaden har kontakt til mange vigtige og relevante institutioner og kan være behjælpelig, hvis der er brug for det.     

 

For mere information om handelsafdelingens ydelser:

E-mail: bogambtrade@um.dk