Spring til indhold

IFU - Investeringsfonden for Udviklingslande

På denne side finder du information om Investeringsfonden for Udviklingslande (IFU) i Latinamerika og kontaktoplysninger på IFUs kontor i Bogotá, Colombia. 

Investeringsfonden for Udviklingslande (IFU) i Latinamerika

 

IFU - Investeringsfonden for Udviklingslande, har åbnet sit regionale Latinamerika kontor i Bogotá og har til huse på Danmarks Ambassade i Bogotá. Fra kontoret i Bogotá og med fokus på landene i regionen bidrager IFU med risikovillig kapital og rådgivning til virksomheder, der ønsker at gøre forretning i Afrika, Asien, Latinamerika og dele af Europa. Investeringerne sker på et kommercielt grundlag i form af aktiekapital og lån til projekter med danske investorer eller interesser. Formålet er at fremme den økonomiske og sociale udvikling i investeringslandene og styrke dansk erhvervslivs muligheder på nye vækstmarkeder.

 

Åbningen af det regionale kontor i Bogotá, Colombia har til formål at støtte danske kommercielle aktiviteter, samt intensivere disse i såvel Colombia som i resten af Latinamerika gennem innovative og rentable investeringsprojekter, der bidrager til den videre positive økonomiske og bæredygtige udvikling i disse lande. IFU administrerer også flere tematiske fonde, inden for bl.a. klima og landbrug, som kan deltage i projekter, hvor der er dansk interesse, f. eks. brug af dansk teknologi.

For mere information om IFU i Colombia og mulighederne for et samarbejde i den latinamerikanske region besøg venligst IFUs officielle hjemmeside: IFU 

 

""

Kontaktinformation

         
Danmarks ambassade
Carrera 13 # 93 – 40
Piso 2, Chicó
Bogotá, Colombia

 

Regional Director:

Frederik Zeuthen

Dir: +45 33 63 75 47

Mob: +57 323 221 9465

E-mail: frz@ifu.dk

 

Hjemmeside: IFU