Spring til indhold

Eksportrådet i Bogotá

Eksport i Bogotá har til formål at bistå danske virksomheder, som ønsker at træde ind på det colombianske marked. På denne side kan du læse om eksportrådet i Bogotá og hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Eksportrådet er den del af Udenrigsministeriet, som er Danmarks statslige eksport- og investeringsfremmeorganisation. Det primære formål er derfor at løse opgaver for private virksomheder inden for eksport, internationalisering og investeringsfremme. Derudover har Eksportrådet til formål at bistå danske virksomheder, som ønsker at træde ind på det colombianske marked eller som allerede er til stede i landet. Vi arrangerer møder og events, analyserer markeder og sektorer, hjælper med eksportfremstød samt kontakt til de colombianske myndigheder.

Danmarks Eksportråd har ca. 350 medarbejdere, heraf ca. 250 i udlandet fordelt på ambassader, generalkonsulater og handelskontorer på ca. 65 markeder.

Under menupunkterne til venstre på siden finder du information relateret til Eksportrådets aktiviteter i Colombia og nyttig information om Colombia som marked, samt Eksportrådets tilbud til virksomheder. Foruden Colombia dækker Eksportrådet Bolivia, Costa Rica og Panama.

 

Kontaktinformation

Eksportrådet i Bogotá:

Danmarks ambassade i Bogotá

Cra. 13 # 93 - 40
Piso 2, Chicó
Bogotá, Colombia

 

Tlf.: +57 (1) 746 8016
Email: bogambtrade@um.dk 

 

Møder kun efter forudgående aftale